Вівторок
23.04.2024
18:54
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Терпіннівський колегіум "Джерело"
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Як вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 200

Статистика

Головна » 2012 » Грудень » 19
Переглядів: 606, Коментарів: 0
Переможці II (районного) етапу всеукраїнських, міжрегіональних і обласних учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2012/2013 н. р.!
- українська мова, література Маргарян Лаура - II (керівник КашлаковаС.В.); 
- Василенко Вікторія - III (керівник Мартич О.Д.); 
- Нікандрова Єлизавета - III (керівник Некрасова А.Г.); 
- математика Зінченко Володимир - II (керівник Куніцина Г.А.); 
- історія Бовгиря Олександр - III (керівник Чухраєнко О.А.); 
- Плутцева Христина - III (керівник Лисенко О.О.); 
- Пшенична Оксана - III (керівник Чухраєнко О.А.); 
- Щукіна Аполінарія - III (керівник Лисенко О.О.);
- біологія Горячев Олексій - III (керівник Горбачова Ю.В.);
- основи правознавства Бушкевич Наталка - III (керівник Чухраєнко О.А.); 
- Шайко Лілія - III (керівник Чухраєнко О.А.);
- екологія Горячев Олексій - III (керівник Хребтова І.В.);
- англійська мова Горячев Олексій - II (керівник Мокроусова І.Б.); 
- Маргарян Лаура - III (керівник Бакай Д.А.);
- юні знавці Біблії Плутцева Христина - III (керівник& ... Читати далі »
Дата: 19.12.2012, Додав: dzherelo | Середня оцінка: 5.0

Читати

Переглядів: 588, Коментарів: 0

  Ось і настала довгоочікувана зима! Ця пора року має багато принад, що можуть порадувати як дорослих, так і дітей. Останні з нетерпінням чекають на веселі зимові розваги – ковзанку, катання на санчатах, ігри в сніжки. Та найбільша радість зими – ціла череда свят. Тільки подумайте – Новій рік, Різдво, Старий Новий рік! А відкриває цей сезон святкувань чи не найулюбленіше свято всіх малят – День Святого Миколая. За легендою, Святий Миколай приходить до кожної дитини у ніч проти 19 грудня та залишає подарунок. Слухняні дітки отримують солодощі та інші дари, а от бешкетники можуть знайти під подушкою різки… Свято приходить у кожну оселю, а оскільки учні Терпіннівського колегіуму «Джерело» вважають школу другим домом, то вирішили зустріти Миколая і тут.   
  Учні другого класу разом з класним керівником Іриною Юріївною Матюхіною підготували для школярів початкових класів чудове свято. Маленькі артисти щиро потішили гостей розповідями про історію свята, про самого Святого Миколая. Свій артистизм дітлахи виявили в театралізованих дійствах, які особливо припали до душі малечі, що завіта ... Читати далі »
Дата: 19.12.2012, Додав: dzherelo | Середня оцінка: 5.0

Читати

Переглядів: 859, Коментарів: 0

  З нагоди "Всеукраїнського тижня права" з 10.12 по 14.12. 2012 р. в Терпіннівському колегіумі «Джерело» були заплановані і відбулися відповідні заходи. По-перше, це - Правовий брейн-ринг «Я - ГРОМАДЯНИН УКРАЇНИ» для старших класів, що вивчають, або вивчали правознавство (вчитель правознавства Чухраєнко О.А.). Захід відбувся в актовій залі, за призове місце боролися команда 10-го класу «Депутати» та команда 11-го класу «Феміда». Команда «Феміда» виявилася більш компетентною та знаючою і за рішенням журі зайняла перше місце. Але це було не головним. Головне, що відбулася яскрава акція з пропаганди правових знань, яка знайшла свою зацікавлену аудиторію. 

  Для школярів середнього шкільного віку класні керівники підготували тематичні виховні години, а адміністрація колегіуму організувала демонстрацію фільмів про шкоду алкоголізму та наркоманії та відвідування книжкової виставки в шкільній бібліотеці з презентацією видань про правам людини. Школярі молодшого шкільного віку активно пропагували правові знання серед своїх ровесників. Класовод 4-го класу Турчинова Н.І. провела надзвичайно цікаву «Відкриту годину спілкування «Права людини»» для 3-4 класів, де учні продемонстрували свої знання, отримані на факультативних заняттях на протязі вже двох років. А агітбригада 3-го класу під керівництвом свого класов ... Читати далі »

Дата: 19.12.2012, Додав: dzherelo | Середня оцінка: 5.0

Читати

Переглядів: 593, Коментарів: 0
Завдяки зусиллям всіх учасників конкурсу команда колегіуму зайняла ІІІ-е місце в районі!

  I місце зайняла учениця 9 класу фольклористка Маргарян Лаура під керівництвом Лисенко Л.В. та Кашлакової С.В.
  Другі місця зайняли наступні учні колегіуму: учень 11 класу Бовгиря Олександр (історичне краєзнавство, керівник – Чухраєнко О.А.), учениця 11 класу Залата Анастасія (мистецтвознавство, керівники – Лисенко Л.В. та Мартич О.Д.), учень 11 класу Горячев Олексій (англійська мова, керівник – Мокроусова І.Б.), учениця 9 класу Пшенична Оксана (історичне краєзнавство, керівник - Чухраєнко О.А.).
  Треті місця зайняли учениці 10 класу: Засько Дарина (українська література, керівник – Ступар Л.А.) та Сулейманова Сона (біологія, керівник – Хребтова І.В.).

Щиро вітаємо переможців!!!
Дата: 19.12.2012, Додав: dzherelo | Середня оцінка: 5.0

Читати

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz