Субота
20.04.2024
02:19
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Терпіннівський колегіум "Джерело"
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Як вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 200

Статистика

Головна » 2017 » Березень » 27 » Участь у семінарі
07:34
Участь у семінарі

В березні вчитель фізкультури Кубрак Т.С. та педагог-організатор Некрасова А.Г. взяли участь в обласному семінарі, що був проведений комунальним закладом «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства семінар, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради спільно з Департаментом освіти та науки облдержадміністрації щодо організації і проведення І (районного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у приміщенні туристської бази «Дніпрянка».

Нараду розпочала методист відділу позашкільної, вищої освіти та інтернатних закладів Лариса Чурикова з привітальним словом та інформуванням щодо важливості проведення районних (шкільних) етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

На нараді були присутні почесні гості:
Галина Савельєва, виконуючий обов’язки директора КЗ «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій» Запорізької обласної ради;
Юрій Шатало, заступник голови Запорізької обласної організації «Товариство сприяння обороні України»;
Анатолій Шеремет, голова Запорізької обласної громадської дитячої козацької організації «Молода Січ», голова Запорізького обласного Громадського штабу гри «Джура», керівник Запорізького відокремленого підрозділу громадської організації «Молодіжний клуб Джура» – «Джури Запоріжжя»;
Руслан Кулька, полковник запасу, заступник начальника ліцею з навчальної роботи;
Віталій Шелегеда, заступник директора з навчально-виховної роботи КЗ «Центр туризму» ЗОР.

Учасниками наради були педагоги з Дніпровського, Шевченківського, Вознесенівського, Хортицького, Олександрівського, Комунарівського районів Запоріжжя, міст Бердянськ, Енергодар, Мелітополь, Василівського, Великобілозерського, Веселівського, Вільнянського, Кам’янко-Дніпровського, Більмацького, Мелітопольського, Михайлівського, Новомиколаївського, Пологівського, Приазовського, Приморського, Токмацького, Чернігівського, Якимівського районів області.

Олексій Ніколаєв, методист методичного відділу з питань патріотичного виховання КЗ «Центр туризму» ЗОР розповів про основні вимоги до організації та проведення І (районних) етапів Всеукраїнської

дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)», зокрема було приділено увагу питанням таборування, харчування, суддівства та охорони табору.

Протягом наради розглядалися питання щодо проблем під час організації районного етапу гри «Сокіл» («Джура») та підготовки команди до участі в обласному етапі. Детально розглядалися питання щодо особливостей проведення конкурсів та завдань Гри, учасники наради отримали відповіді на актуальні питання щодо організації гри «Сокіл» («Джура»).

Переглядів: 542 | Додав: anna_27 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавання коментаря

Якщо ви хочете швидко додавати коментарі, зареєструйтесь, або увійдіть!

Ім'я: E-mail:

Захисний код:

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz