П`ятниця
19.04.2024
17:16
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Терпіннівський колегіум "Джерело"
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Як вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 200

Статистика

Головна » 2016 » Вересень » 7 » Раді гостям
13:19
Раді гостям

7 вересня в колегіумі  відбулася довгоочікувана зустріч – провести урок мужності для учнів приїхав начальник зв’язку 37 батальйону , молодший лейтенант Олексій Петров.  Майже  рік минув з часу останньої зустрічі колегіантів з дорогим гостем, проте попередня зустріч настільки запам’яталася вихованцям колегіуму, що нового візиту Олексія всі чекали з нетерпінням.

Всі знають, що кращий подарунок – це увага, тому діти не поскупились на такі дари. Учні початкової ланки підготували малюнки та листівки, які Олексій обіцяв передати на передову солдатам.  Учні середніх та старших класів потішили гостя своїми вокальними талантами, а учениця  11 класу Василенко Вікторія спеціально з приводу візиту Олексія Петрова написала патріотичну поезію, дебют відбувся сьогодні ж.

Ми горді були поділитися своїми досягненнями у Всеукраїнській військово-патріотичній грі  «Джура». Розказав про свою діяльність учасник рою «Січові Стрільці» Марко Бабічев.

Крім того, колегіанти поділилися своїм досвідом волонтерсьеої роботи, в гості до нас також завітав наш помічник, член волонтерської організації «Побратим», співорганізатор громадської організації «Міжрайонна спілка учасників АТО» Залата Олександр Григорович.

Гість також приїхав не з пустими руками – до alma mater повернувся прапор, який колегіанти вручили Олексію Петрову минулої осені. Майже рік прапор знаходився у зоні бойових дій. За словами гостя, бійцям приємно було отримати такий подарунок від учнів, адже малюнки і написи, нанесені дітьми, свідчать про їхню  любов та підтримку.

До слова, колекція підписів на прапорі збільшилася – крім самого Олексія, згадку про себе залишили його командир та побратими. Олексій похвалився учням, що свої ексклюзивні автографи залишили українські військові моряки. Безумовно, прапор зберігатиметься в колегіумі протягом багатьох років, як справжня реліквія.

Нам приємно було зустрічати такого гостя, сподіваємося, взаємно і маємо надію, що зустріч ця не стане останньою.

 

 

Переглядів: 362 | Додав: anna_27 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавання коментаря

Якщо ви хочете швидко додавати коментарі, зареєструйтесь, або увійдіть!

Ім'я: E-mail:

Захисний код:

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz