П`ятниця
29.03.2024
00:57
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Терпіннівський колегіум "Джерело"
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Як вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 200

Статистика

Головна » 2018 » Березень » 5 » Краща організація туристсько-краєзнавчої роботи — у Мелітопольському районі!
11:06
Краща організація туристсько-краєзнавчої роботи — у Мелітопольському районі!

Краща організація туристсько-краєзнавчої роботи у Мелітопольському районі!

 

З метою аналізу стану туристсько-краєзнавчої роботи з учнівською молоддю, активізації позашкільної роботи, ефективного використання можливостей туризму і краєзнавства в освітньому процесі у 2017 році, комунальним закладом «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради було проведено Обласний огляд на кращу організацію туристсько-краєзнавчої роботи серед органів управління освітою та об’єднаних територіальних громад — Запорізької області.

За підсумками огляду відділ освіти Мелітопольської райдержадміністрації посів почесне І місце серед відділів освіти райдержадміністрацій.

Варто відмітити вагомі краєзнавчі успіхи учнів та педагогів Костянтинівського НВО № 1 «Таврія», Костянтинівського ліцею «Ерудит», Костянтинівської СРШ І–ІІІ ст. «ПРОМЕТЕЙ», Вознесенської гімназії «Орієнтир», Терпіннівського колегіуму «Джерело», Вознесенської, Мирненської, Мордвинівської, Новгородківської, Новобогданівської, Новомиколаївської, Орлівської, Світлодолинської, Терпіннівської ЗШ І–ІІІ ст., Будинку дитячої та юнацької творчості.

Розвиток учнівського туризму, як на районному, так і на обласному етапах на високому рівні продемонстрували вихованці Костянтинівського НВО №1 «Таврія», Терпіннівського колегіуму «Джерело» та Будинку дитячої та юнацької творчості. Завдяки професійному наставництву таких керівників, як Олександр Степанов та Тетяна Кубрак, школярі протягом 2017 року стали переможцями Обласного зльоту-змагання з пішохідного туризму серед учнівської молоді, Чемпіонату Запорізької області зі спортивного орієнтування серед учнівської та студентської молоді «Азимут — 2017», Обласних змагань з техніки пішохідного спортивного туризму серед учнівської молоді у закритих приміщеннях.

Надзвичайно приємно відзначити заслужені перемоги школярів Світлодолинської ЗШ І–ІІІ ст. та Терпіннівського колегіуму «Джерело» (керівник Сляднєв А.В.) на Х Обласному природничо-краєзнавчому зльоті «Знай, люби, бережи» — ІІІ місце, учнів Костянтинівського НВО № 1 «Таврія» (І місце) та Мордвинівської ЗШ І–ІІІ ст. (ІІІ місце) на VІIІ Обласному етнолого-історичному зльоті-форумі учнівської молоді «Дослідники минулого», учнів Костянтинівського ліцею «Ерудит» у ІХ Обласній скаутській експедиції-практикумі «Гілея2017» — ІІ місце.

 

Із сайту відділу освіти МРДА ЗО

Переглядів: 485 | Додав: anna_27 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавання коментаря

Якщо ви хочете швидко додавати коментарі, зареєструйтесь, або увійдіть!

Ім'я: E-mail:

Захисний код:

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz